Արտադրության առանձնահատկություններ
Մեր կոնյակը սկսվում է խաղողի զգուշավոր հավաքից և մեղմ ճզմումից՝ քաղցր հյութ ստանալու համար։ Ստացված կոնյակի թորանքը հնեցվում է առնվազն երեք տարի Կովկասյան կաղնու տակառներում՝ յուրահատուկ համ ու բույր հաղորդելու համար։ Հնեցման գործընթացը վերահսկվում է տարեկան համտեսումներով։ Արտադրությունը ներառում է սառը մշակում և ֆիլտրացում, իսկ խառնուրդների համար օգտագործվում է հատուկ փափկեցված ջուր։
Օրգանոլեպտիկ հատկանիշներ
Ոսկեգույն գույն՝ սաթի արտացոլումներով։ Թեթև ու թարմ բույր՝ հասած քաղցր մրգերի, ծաղիկների և մարցիպանի նոտաներով։ Նրբորեն նշմարելի վանիլի, մեխակի և դարչինի երանգներ։ Համը՝ տաքացնող, մրգային թարմությամբ և նուրբ՝ համեմված քաղցրությամբ։
Մատուցման եղանակներ
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մաքուր տեսքով՝ որպես դիժեստիվ, կամ օգտագործել ինչպես դասական, այնպես էլ հեղինակային կոկտեյլների հիմքում։