Արտադրության առանձնահատկություններ
Մեր կոնյակի հիմքում խաղողի ուշադիր հավաքն է և մեղմ ճզմումը։ Թորանքը հնեցվում է առնվազն յոթ տարի Կովկասյան կաղնու տակառներում՝ զարգացնելով բացառիկ համային նրբերանգներ։ Հնեցման գործընթացը վերահսկվում է ամենամյա համտեսումներով։ Արտադրությունն ընդգրկում է սառը մշակում, ֆիլտրացում և փափկեցված ջրի կիրառումը խառնման ժամանակ։
Օրգանոլեպտիկ հատկանիշներ
Խորը սաթագույն՝ պղնձե երանգներով։ Բարդ բույր՝ շաքարապատ նարնջի կեղևի, սալորի, չորացրած ծիրանի, պրալինեի, շոկոլադի, քաղցր վանիլի և սուրճի նոտաներով։ Համը՝ կլոր, տաքացնող, նուրբ քաղցրությամբ և երկարատև, ներդաշնակ վերջաբանով՝ նուրբ համեմված երանգներով։
Մատուցման եղանակներ
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մաքուր տեսքով՝ որպես դիժեստիվ, կամ որպես բազա՝ ինչպես դասական, այնպես էլ հեղինակային կոկտեյլների համար։