Հայկական կոնյակ 7 տարեկան
Vostan
Երկիր՝
Հայաստան
Խաղող՝
Կանգուն և Ռկացիտելի
Ալկոհոլի պարունակություն՝
40%
Ծավալ՝
0.25 լ / 0.5 լ
Հնեցում՝
Առնվազն 7 տարի Կովկասյան կաղնու տակառներում
Մատուցման ջերմաստիճան՝
16–18°C
Արտադրության առանձնահատկություններ
Մեր կոնյակի հիմքում խաղողի ուշադիր հավաքն է և մեղմ ճզմումը։ Թորանքը հնեցվում է առնվազն յոթ տարի Կովկասյան կաղնու տակառներում՝ զարգացնելով բացառիկ համային նրբերանգներ։ Հնեցման գործընթացը վերահսկվում է ամենամյա համտեսումներով։ Արտադրությունն ընդգրկում է սառը մշակում, ֆիլտրացում և փափկեցված ջրի կիրառումը խառնման ժամանակ։

Օրգանոլեպտիկ հատկանիշներ
Խորը սաթագույն՝ պղնձե երանգներով։ Բարդ բույր՝ շաքարապատ նարնջի կեղևի, սալորի, չորացրած ծիրանի, պրալինեի, շոկոլադի, քաղցր վանիլի և սուրճի նոտաներով։ Համը՝ կլոր, տաքացնող, նուրբ քաղցրությամբ և երկարատև, ներդաշնակ վերջաբանով՝ նուրբ համեմված երանգներով։

Մատուցման եղանակներ
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մաքուր տեսքով՝ որպես դիժեստիվ, կամ որպես բազա՝ ինչպես դասական, այնպես էլ հեղինակային կոկտեյլների համար։